goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Tko se Boji zlatnog veza još?

Autor: sabriel

auronLjevak je izdao novi roman Jasne Horvat - Auron, a iz Algoritma dolazi prijevod zbirke priča Mrkli mrak, bez zvijezda Stephena Kinga te nastavak serijala "Tunela" R. Gordona i B. Williamsa - Velike dubine.

Autorica romana Az i Bizarij objavila je svoj novi roman Auron. I dalje vjerna matematičkim elementima, ovaj neobičan roman govori o arhitektonskoj proporciji zlatnom rezu, radnje smještene u sadašnjosti no i u drugim vremenima putovanjima kroz minula stoljeća.

Glavni junak Auron, rješavajući misterij nestanka aureole s kipa sv. Marka iz šibenske katedrale putovat će od Šibenika, autoričinog rodnog i nezaobilaznog Osijeka, te svjetskih metropola. 

Više o ovom intrigantnom romanu pročitajte na stranicama izdavača.

velike_dubine


Knjiga Velike dubine nije za "one koji se boje mraka", a drugi je nastavak serijala "Tuneli" dvojice britanskih autora Rodericka Gordona i Briana Williamsa. 

Likovi Will, Chester i Cal zalaze sve dublje u podzemlje u potrazi za Willovim izgubljenim ocem, ali i da bi spriječili zli plan Stiksa koji žele ubiti sve ljude na površini, kako bi njihova podzemna Kolonija zavladala svijetom.

Posjetite mračnu stranicu autora, a "škicnite" i u prvo poglavlje romana.

mrkli_mrak

Za kraj ostavljamo kralja horora Stephena Kinga i njegovu zbirku priča Mrkli mrak, bez zvijezda.

U četirima pričama glavna tema je odmazda, pa ako ste strašljivci preporuča se da je čitate u društvu, po mogućnosti oko logorske vatre blizu nekog kukuruzišta.

King je za nju osvojio nagradu Bram Stoker, što vam je samo poticaj da pročitate besplatno poglavlje i navučete se na ostatak knjige.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona