Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kolovoški romani iz Algoritma

Autor: sabriel

zvijer250Ovaj mjesec iz Algoritma stiže jedan YA roman, moderna verzija bajke Ljepotica i zvijer - Zvijer američke autorice Alex Flinn te nastavak romana Stupovi zemlje Kena Folleta - Svijet bez kraja I

Zvijer (Beastly) govori o srednjoškolcu Kyleu Kingstonu, uobraženom, popularnom i zgodnom polazniku 1. razreda ekskluzivne njujorške škole. Kad na školskom plesu javno ponizi kolegicu iz razreda Kendru - koja je zapravo vještica, Kyle će postati ružno čudovište. Ima 2 godine da promijeni svoju neugodnu osobnost i osvoji srce dobre djevojke  koja će ga voljeti zbog njega samog, inače će zauvijek ostati ružan... Prema ovom romanu snimljen je i film, koji je do nedavno igra u našim kinima.

Alex Flinn američka je autorica koja piše isključivo romane za mlade, a kod nas je još preveden roman Disati pod vodom izdavačke kuće Desk d.o.o.

svijet_bez_krajaSvijet bez kraja I. na neki način nastavlja roman Stupovi zemlje, iako se može čitati zasebno.

Prati potomke likova iz Stupova i ima isto mjesto radnje (Kingsbridge), samo 2 stoljeća kasnije. Četvero djece ostat će za cijeli život obilježeno događajem u Noći vještica 1327. godine, a roman prati njihovo odrastanje, ljubavi, mržnje, ambicije i osvete ususret Stoljetnom ratu i dolasku Crne smrti. 

Kao i Stupovi zemlje, Svijet bez kraja zbog svog povećeg opsega podijeljen je na dva dijela, a prvo poglavlje prvog romana pročitajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona