Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Predstavljanje na Ribnjaku sa Sanjom Lovrenčić

Autor: sabriel

sanja_lovrencic250U petak 1.7. imat ćemo čast razgovarati sa spisateljicom Sanjom Lovrenčić na festivalu Park in Zagreb na zagrebačkom Ribnjaku, pridružite nam se!

U 19 sati na terasi Centra mladih na Ribnjaku (Purgeraj) imat ćemo priliku razgovarati sa spisateljicom Sanjom Lovrenčić o prva dva romana iz trilogije Zmije Nikonimora.
O tim romanima, Palača i Vrt te Put do mora, imali ste prilike čitati u našim recenzijama, a s ovogodišnjeg Istrakona ste mogli pogledati i video intervju.
Treći i završni roman najavljen je za 2012. godinu.
Sve vas pozivamo da prisusvujete promociji te čujete više od ovoj originalnoj fantasy trilogiji iz usta same autorice.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona