aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Preveden i zadnji roman "Djece zemlje"

ejlina_pjesma250Prošlo je 30 godina od kada je izdan prvi nastavak serijala "Djeca zemlje", a ove godine je Jean M. Auel izdala i posljednju, šestu knjigu pod naslovom The Land of Painted Caves, na našem tržištu prevedenu kao Ejlina pjesma djeci zemlje u nakladi Izvori.

Vremenska odrednica je 30 tisuća godina u prošlosti, u vrijeme izumiranja neandertalaca i prevlasti kromanjonaca. Ejla, pripadnik homo sapiensa biva odgojena u plemenu neandertalaca, vrste koja koja intelektualno zaostaje za njom. Kroz prvih pet nastavaka, Ejla odrasta, sazrijeva, pronalazi pleme kojemu pripada te ljubav koja će je odvesti u druge predjele. U Ejlinoj pjesmi djeci zemlje radnja se odvija 25 godina nakon što je Ejla stigla u Zelandoniju (današnju Francusku) gdje se priprema za ulogu duhovnog vođe s ciljem da prenese vlastito znanje o ljudskom postojanju.

Prvih pet nastavaka možete pronaći pod naslovima: Pleme spiljskog čovjeka, Dolina konja, Lovci na mamute, Ravnice povratka i Vatreni kamen, a više o svemu čitajte na službenoj stranici

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona