Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tiho, tiho anđele

tiho_andjele250Tiho, tiho, anđele (Hush, hush), novi roman u nakladi Algoritma, kombinira trenutačno dvije najpopularnije struje, teen roman i tematiku anđela, i s obzirom na ciljanu publiku, prvijencu Becce Fitzpatrick nije trebalo dugo da postane bestseller.

Glavni lik je Nora Gray, marljiva srednjoškolka koja živi s majkom pomalo osamljeno i neprimjetno, sve dok joj kolega sa sata biologije ne promijeni život. Patch, tajanstven i neobičan, zapravo je pali anđeo koji pokušava zadobiti ljudsko tijelo, za što je cijena, ni više ni manje, Norin život. No kako to uvijek biva, njegove planove će omesti osjećaji koje Patch počinje osjećati za Noru.

Spisateljica najavljuje dva nastavka Crescendo i Silence čime bi se zatvorila triologija "Hush, Hush" sage, i o kojima možete više saznati na njezinoj službenoj stranici. Prvi nastavak je na hrvatski prevela Andrea Bagović, a prvo poglavlje je dostupno ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona