Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zombiji i Nepoznate plime

zombiji250Zagrebačka naklada objavit će do kraja travnja dva nova naslova - Zombiji Portie Caliste Morgan i još jedan roman Tima Powersa Na Čudnijim plimama.


Zombiji
su izdani u biblioteci Tajna u džepu kao kratki uvod u postojeće legende o zombijima i moderne verzije tog mita. Uz tovam nudi i savjete za obranu od zombija ili, kako kaže sam nakladnik, objašnjava društveno prihvaćene metode ponašanja za one koji su imali nesreću i sami postati zombiji.

 

 

 

nepoznate_plime250Nepoznate plime (u originalu se zvao Na Čudnijim plimama) je drugi roman Tima Powersa izdan u Zagrebačkoj nakladi. Nepoznate plime su Powersovo najpoznatije djelo, proslavljeno možda ponajviše kao predložak za film Pirati s Kariba. Priča je to o Jacku Chandagnacu, koji nakon smrti oca lutkara mora razriješiti pitanje nasljedstva s ujakom, no prije samog cilja biva prisiljen pridružiti se piratima, oduprijeti mračnim silama, razmrsiti par spletki i, naravno, spasiti djevu u nevolji. Pročitatjte više o Tim Powersu na stranicama samog autora, kao i recenziju prijevoda njegovog romana Kad tamno istekne, također u izdanju Zagrebačke naklade.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona