goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Vampirski dnevnici: Bijes

Autor: sabriel

bijesU nakladi Algoritma dočekali smo i treći nastavak serijala Vampirski dnevnici američke autorice L.J. Smith pod nazivom Bijes.

U Bijesu glavna junakinja romana Elena postaje vampirica. No tijekom preobrazbe doživljava pomutnju sjećanja te se priklanja zaštiti "zlog" brata, Damona. No sve više se čini da za probleme u gradiću Fell's Churchu, te da je neprijatelj puno moćniji od oboje braće... 

Vampirski dnevnici su originalna trilogija iz 1991. godine, no zbog popularnosti romana objavljen je četvrti nastavak Dark Reunion (1992.). Nakon pauze u pisanju 2007. godine L.J.Smith je najavila nastavak serijala pod nazivom The Vampire Diaries: The Return, čiji treći dio izlazi u svibnju ove godine. Nakon njega slijedi još jedna spin-off trilogija The Hunters, a prema trilogiji Stefan's Diaries je snimljena TV-serija koja je s prikazivanjem počela 2009. godine.

Više o autorici i njenim knjigama pročitajte na službenoj stranici, kao i prvo poglavlje Bijesa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona