Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Promocija novog Krušvarovog romana

Autor: sabriel

PozivnicaRibookRiječki autor Zoran Krušvar održat će čitanje svog novog romana Kamov se vraća kući u riječkoj knjižnici Ribook u utorak 08.02. s početkom u 19 sati.

Roman kojeg sam autor opisuje kao knjigu koja sadrži "elemente SF-a, fantasya i horrora. I humora. I 'rvacke političke zbilje (dobro, to ionako spada u horror)", formom je eksperimentalan - može se čitati "klasično" od prve do zadnje stranice, ali i kao priča sa alternativnim krajevima. 

Ako vam ovo nije dovoljno primamljivo, u romanu se pojavljuju političari kao premijerka Jadranka Kosor, Andrija Hebrang i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Da bi sve bilo još zanimljivije, u romanu se uz samog autora pojavljuju drugi iz krugova hrvatske fantastike, kao što su Irena Hartmann i Antonija Mežnarić (Udruga 3. zmaj iz Rijeke).

U slučaju da ni ovime niste dobili dovoljno intersantnih informacija, pročitajte recenziju knjige Kamov se vraća kući

Dok čekate promociju Kamova, možete se priključiti nagradnom natječaju koji je pokrenuo sam autor na Eydisu, u koji su posebno pozvane pripadnice ljepšeg spola.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona