gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

Promocija novog Krušvarovog romana

Autor: sabriel

PozivnicaRibookRiječki autor Zoran Krušvar održat će čitanje svog novog romana Kamov se vraća kući u riječkoj knjižnici Ribook u utorak 08.02. s početkom u 19 sati.

Roman kojeg sam autor opisuje kao knjigu koja sadrži "elemente SF-a, fantasya i horrora. I humora. I 'rvacke političke zbilje (dobro, to ionako spada u horror)", formom je eksperimentalan - može se čitati "klasično" od prve do zadnje stranice, ali i kao priča sa alternativnim krajevima. 

Ako vam ovo nije dovoljno primamljivo, u romanu se pojavljuju političari kao premijerka Jadranka Kosor, Andrija Hebrang i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Da bi sve bilo još zanimljivije, u romanu se uz samog autora pojavljuju drugi iz krugova hrvatske fantastike, kao što su Irena Hartmann i Antonija Mežnarić (Udruga 3. zmaj iz Rijeke).

U slučaju da ni ovime niste dobili dovoljno intersantnih informacija, pročitajte recenziju knjige Kamov se vraća kući

Dok čekate promociju Kamova, možete se priključiti nagradnom natječaju koji je pokrenuo sam autor na Eydisu, u koji su posebno pozvane pripadnice ljepšeg spola.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona