godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Promocija novog Krušvarovog romana

Autor: sabriel

PozivnicaRibookRiječki autor Zoran Krušvar održat će čitanje svog novog romana Kamov se vraća kući u riječkoj knjižnici Ribook u utorak 08.02. s početkom u 19 sati.

Roman kojeg sam autor opisuje kao knjigu koja sadrži "elemente SF-a, fantasya i horrora. I humora. I 'rvacke političke zbilje (dobro, to ionako spada u horror)", formom je eksperimentalan - može se čitati "klasično" od prve do zadnje stranice, ali i kao priča sa alternativnim krajevima. 

Ako vam ovo nije dovoljno primamljivo, u romanu se pojavljuju političari kao premijerka Jadranka Kosor, Andrija Hebrang i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Da bi sve bilo još zanimljivije, u romanu se uz samog autora pojavljuju drugi iz krugova hrvatske fantastike, kao što su Irena Hartmann i Antonija Mežnarić (Udruga 3. zmaj iz Rijeke).

U slučaju da ni ovime niste dobili dovoljno intersantnih informacija, pročitajte recenziju knjige Kamov se vraća kući

Dok čekate promociju Kamova, možete se priključiti nagradnom natječaju koji je pokrenuo sam autor na Eydisu, u koji su posebno pozvane pripadnice ljepšeg spola.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona