goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Poljubac sjene i Vitez templar

Autor: sabriel

poljubacsjeneGodinu smo započeli novim izdanjima iz biblioteke Knjiga dostupna svima nakladničke kuće Znanje: trećim nastavkom Vampirske akademije Poljubac sjene autorice Richelle Mead, te drugim dijelom Križarske trilogije Vitez templar Jana Guilloua.

Poljubac sjene treća je knjiga Vampirske akademije (Sestre po krvi, Plava krv) o prijateljstvu Dhampirke Rose Hathaway i vampirske princeze Lisse. U ovom dijelu Rose će se upustiti i zabranjenu vezu s Lissinim čuvarom Dimirtijem. Nakon ubojstva svojih prvih strigoja u svom umu dobiva osjećaje da se neko veliko zlo približava Akademiji. Napetost u njihovom svijetu će dodatno pojačati oslobođenje Lissinog i Roseinog zakletog neprijatelja Viktora Daškina...Prvo poglavlje Poljupca sjene pročitajte ovdje

viteztemplar

 

 

 

 

U Vitezu templaru radnja se nastavlja 10 godina otkako je križarski veteran Arn Magnusson protjeran iz Arnäsa u Zapadnom Götalandu nakon zabranjene veze sa časnom sestrom Cecilijom. "Sada je njegova zadaća, kao gospodara utvrde i garnizona u Gazi, da provodi zakon i red u okolici. Tijekom vremena odslužila je i Cecilia svoju kaznu u samostanu Gudhemu...", piše u sinopsisu na Znanje.hr, gdje možete pročitati i prvo poglavlje romana. 

Vitezu templaru prethodi prvi roman trilogije Put u Jeruzalem.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona