Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

39 tragova i Potraga za Crvenim zmajem

Autor: sabriel

 

labirintkostijuU nakladi Algoritma objavljen je novi serijal iz žanra avanture i fantastike: 39 tragova.  Istodobno su objavljena prva dva nastavka - Labirint kostiju američkog autora Ricka Riordana i Pogrešna nota kanadskog pisca Gordona Kormana. Također, objavljen je drugi nastavak serijala Kronike Imaginaria Geographia: Potraga za Crvenim zmajem autora Jamesa A. Owena. Napominjemo da je prvi nastavak Tu su zmajevi objavljen u srpnju, o kojem možete pročitati ovdje.

39 tragova je multimedijalan projekt koji uključuje knjige, skupljanje karata i online igre. Igre prate priču iz knjiga, koja pak prati pustolovine brata i sestre Dana i Amy Chahilla. Braća na čitanju oporuke svoje bake saznaju da pripadaju jednoj od najmoćnijih obitelji u povijest, a njihova moć sakrivena je u 39 tragova. Trebaju izabrati, hoće li uzeti milijun dolara i povući se iz natjecanja, ili prihvatiti izazov. Amy i Dan se odlučuju za potonje...

pogresnanotaOve avanturističke knjige, kojih je ukupno 10, pisali su brojni autori, uz Riordana i Kormana to su: Peter Lerangis, Jude Watson, Patrick Carman, Linda Sue Park i Margaret Peterson Haddix. Više o igri saznajte na ovom linku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

potragaczU drugom nastavku serijala Kronike Imaginaria Geographia, radnja se nastavlja 9 godina nakon prvog romana. Tri prijatelja John, Jack i Charles ponovo će se naći kako bi razriješili otmice djece u Arhipelagu snova. Preporučamo vam da pročitate prvo besplatno poglavlje, te posjetite stranicu autora, i pogledate prekrasne naslovnice koje je sam oslikao. Nakon Potrage za Crvenim zmajem, slijede još The Indigo King i The Shadow Dragons.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona