goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Borba, Namamljena i Stupovi Zemlje

Autor: sabriel

borbaPovodom ovogodišnjeg Interlibera požurena su mnoga izdanja. Tako u Algoritmovoj nakladi možete čitati drugi nastavak serijala Vampirski dnevnici: Borba autorice L.J. Smith, šestu knjigu serijala Kuća noći: Namamljena autorica P.C. i Kristine Cast te prvi knjigu romana Stupovi Zemlje autora Kena Folleta.

U novom nastavku Vampirskih dnevnika nastavlja se ljubavni trokut između Elene, Stefana i Damona. Elena pokušava pronaći Stefana koji je nestao na kraju prvog romana, a netko krade njen dnevnik u kojem su napisane sve njezine tajne... Na ovom linku možete pročitati prvo besplatno poglavlje, a preporučujemo posjet autoričinoj web stranici.

namamljenaU šestoj knjizi Kuće noći Zoey Redbird i njeni prijatelji imaju posla sa zlim slima koje su zaposjele umove njihovih kolega iz škole. Zoey sumnja u ponašanje svoje najbolje prijateljice, i čini se da Stevie Rae skriva neku mračnu tajnu. U međuvremenu, pali anđeo Kalona pokušava zavladati svijetom, a Nadsvećenica Neferet sve više sliči strašnoj kraljici Tsi Sgili... Tračak radnje Namamljene možete dobiti ako pročitate prvo besplatno poglavlje. Nakon Namamljene, slijede nastavci Burned, Awakened i Destined.

stupovizemljeUžitak nam je najaviti i izlazak jednog od najvećih bestsellera - Stupovi Zemlje, britanskog autora Kena Folleta, koja je više od 20 godina nakon objavljivanja doživjela i hrvatski prijevod.

Radnja romana obuhvaća mnoge životne priče koje se sve isprepliću oko gradnje katedrale u malenom gradu Kingbridgeu u Engleskoj 12. stoljeća. Tako upoznajemo skromnog Toma Graditelja koji sniva o gradnji katedrale, čarobnu Ellen i njenog genijalnog sina Jacka, priora Phillipa, Lady Alienu i mladog Willima Hamleigha. Na iscrpnoj Folletovoj web stranici saznajte kako je roman nastao, a pročitajte i prvo besplatno poglavlje hrvatskog prijevoda.

Nastavak romana koji, nadamo se, uskoro slijedi je World Without End.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona