Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nastavak trilogije Zmije Nikonimora

Autor: sabriel

put-do-moraObjavljen je i drugi nastavak trilogije Zmije Nikonimora pod naslovom Put do mora autorice Sanje Lovrenčić, a u nakladi Mala zvona

Roman je sljedbenik prvog romana Palača i vrt, čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Lovrenčić je izradila svijet koji se sastoji od više zemalja: planinskog Nikonimora, južne zemlje Yalma i Svardija, carstva Četverolista, sjeverne zemlje Letinen, te velikih rijeka i otoka. U svakoj zemlji žive drugi narodi sa svojim zanimljivim običajima, a u njima žive i posebna bića koja niste sreli u drugim fantasy djelima – tonki i lelije. Glavni likovi su sviračica Tisya i arhitekt Arne, razdvojeni ljubavnici koji u svom zaraćenom svijetu pokušavaju naći put jedan prema drugome. U drugom nastavku, Tisya ide prema moru, na na tom dugom putu vidjet će one-koji-viču-zajedno te upoznati trgovca solju Margana. Arne putuje s ostatkom vojske sjevernjačkog kralja Gurne, dok na njih vrebaju zrcalni vodjani i njihove opsjene...

Put do mora, kao i njegov prethodnik, dolazi tvrdo ukoričen, na 320 stranica. Prekrasnu naslovnicu kao i dosad potpisuje Ana Jakić-Divković, a izradu karata Adrian Pelc.  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona