Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serijal Besmrtnici: Plavi mjesec

Autor: sabriel

plavi_mjesecNakon prvog romana Zauvijek, slijedi i drugi nastavak serijala Besmrtnici pod naslovom Plavi mjesec, američke spisateljice Alyson Nöel.

Plavi mjesec donosi 240 stranica novih pustolovina glavne junakinje Ever, a prijevod i dalje potpisuje Mihaela Velina. Naslovnica nam dolazi s američkog originala, a zoman izlazi u Algoritmovoj nakladi.

U prvom romanu Zauvijek upoznali smo Ever, djevojku koja u prometnoj nesreći izgubi obitelj, ali dobije besmrtničke sposobnosti čitanja misli i viđenja ljudskih aura. Također upoznaje tajnovitog mladića Damena, koji isto ima posebne moći. U Plavom mjesecu, Everine sposobnosti jačaju, dok njegove slabe. U pokušaju da ga spasi, Ever će otići u Ljetozemlje gdje će saznati sve o njegovoj prošlosti, ali i morati izabrati između toga da mu vrati zdravlje ili vrati svoju izgubljenu obitelj.

Obožavatelji serijala mogu uživati u prvom besplatnom poglavlju Plavog mjeseca, a preporučujemo posjetu i autoričinoj službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona