aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Serijal Besmrtnici: Plavi mjesec

Autor: sabriel

plavi_mjesecNakon prvog romana Zauvijek, slijedi i drugi nastavak serijala Besmrtnici pod naslovom Plavi mjesec, američke spisateljice Alyson Nöel.

Plavi mjesec donosi 240 stranica novih pustolovina glavne junakinje Ever, a prijevod i dalje potpisuje Mihaela Velina. Naslovnica nam dolazi s američkog originala, a zoman izlazi u Algoritmovoj nakladi.

U prvom romanu Zauvijek upoznali smo Ever, djevojku koja u prometnoj nesreći izgubi obitelj, ali dobije besmrtničke sposobnosti čitanja misli i viđenja ljudskih aura. Također upoznaje tajnovitog mladića Damena, koji isto ima posebne moći. U Plavom mjesecu, Everine sposobnosti jačaju, dok njegove slabe. U pokušaju da ga spasi, Ever će otići u Ljetozemlje gdje će saznati sve o njegovoj prošlosti, ali i morati izabrati između toga da mu vrati zdravlje ili vrati svoju izgubljenu obitelj.

Obožavatelji serijala mogu uživati u prvom besplatnom poglavlju Plavog mjeseca, a preporučujemo posjetu i autoričinoj službenoj stranici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona