Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serijal Besmrtnici: Zauvijek

Autor: sabriel

zauvijek.jpgObjavljena je prva knjiga Zauvijek novog fantasy tinejdžerskog serijala "Besmrtnici" američke autorice Alyson Nöel, u Algoritmovoj nakladi.
Roman od 216 stranica prevela je Mihaela Velina Szabo, a naslovnica potječe od američkog originala.


Serijal mnogi uspoređuju sa Sumrak sagom, a "Besmrtnici"  je prate po popularnosti i financijskom uspjehu. To je prepoznao i Algoritam, kojem je ovo drugi post-Sumrak serijal preveden na hrvatski jezik.

Roman Zauvijek dospio je na ljestvicu bestsellera The New York Timesa odmah po objavljivanju u veljači 2009. godine, a nakon tog uspjeha autorica je brzo objavila nastavke: Blue Moon i Shadowland. U lipnju ove godine očekuje se i četvrti nastavak Dark Flame.

Radnja serijala vrti se oko djevojke po imenu Ever koja nakon prometne nesreće u kojoj je izgubila čitavu obitelj stječe zanimljivu sposobnost. Može vidjeti aure ljudi i čuti njihove misli, te se zbog toga zatvara od svijeta. Sve se mijenja kad upozaje novog učenika Damena Augustea koji također ima posebne sposobnosti...

Prvo poglavlje romana možete pročitati ovdje, a svakako pogledajte i službene stranice autorice.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona