Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Priručnik Avatar u prodaji od sutra

Autor: sabriel

avatar.jpgOd sutra je u prodaji Avatar: Povjerljivi izvještaj o biološkoj i društvenoj povijesti Pandore, priručnik o čarobnom svijetu iz filma Avatar autora Marie Wilhelm i Dirka Mathisona - objavljeno je na Algoritmovim službenim stranicama.

Ovaj priručnik bogat ilustracijama donosi "terenske bilješke i druge podatke iz ksenobioloških istraživanja i znanstvenih laboratorija Razvojne direkcije akvizicija", na 224 stranice i u mekom uvezu, a na hrvatski jezik preveo je Vladimir Cvetković Sever. Svima koji su uživali u filmu, koristit će ovaj podroban izvještaj o Pandorinoj flori, fauni, domorodačkom stanovništvu Na'vi te njihovoj kulturi, običajima i jeziku.

Na ovom linku pogledajte uzorak knjige.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona