Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantastični gospodin Lisac je u Algoritmu

Autor: sabriel

lisac.jpg
Bajkoviti roman za djecu Fantastični gospodin Lisac britanskog pisca Roalda Dahla, po prvi puta preveden je na hrvatski jeziku u nakladi Algoritma.

Dahl, jedan on najvećih dječjih pisaca (Matilda, Vještice, Charlie i tvornica čokolade, Gremlini...), donosi priču o bogatim, ružnim i zločestim vlasnicima triju imanja u nizini - gazdi Muljić, gazdi Mješina i gazdi Mahuna. A tu je i gospodin Lisica, kojem je najmilija zanimacija krasti kokoši iz njihovih dvorišta. Smišljaju fantastični plan kako da ga namame iz njegeove rupe i zauvije okončaju njegove krađe, no u isto vrijeme gospodin Lisica smišlja sličan plan...

Uz ilustracije Quentina Blakea - Dahlova stalnog suradnika koji je ilustrirao gotovo sva njegova djela, i prijevod Lare Hölbling Matković uživat ćete u 92 stranice jednog od dječijih klasika. 

Naslovnica je identična plakatu istoimenog crtano filma snimljenog po romanu, a koji je nominiran za Oskara 2010. u kategoriji Najbolji dugometražni animiran film.

Za bolji dojam o romanu, pročitajte prvo besplatno poglavlje. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona