Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Algoritmova akcija za 20. rođendan

Autor: sabriel

algo20godina.jpgU nadolazećoj veljači Algoritam će proslaviti 20 godina postojanja kao jedna od najvećih nakladničkih kuća u Hrvatskoj, distributer knjiga na stranim jezicima, udžbenika, časopisa, video igara i druge multimedije.

Povodom 20. rođendana organizirane su i neke akcije koje će korisnici našeg portala i ostali kupci moći iskoristiti za nabavku željenih knjiga.

Tako od 1. veljače do 1. ožujka traje akcija "kupi 2 plati 1", gdje za dvije odabrane knjige ili video igre onu jeftiniju dobivate gratis.

Druga akcija, koja se zove
KNJIGA ZA 1 KUNU, održat će se u nedjelju 7. veljače prigodom proslave rođendana, od 10 do 12 sati, u Algoritam Bookshopu u Gajevoj ulici u Zagrebu, te u Splitu, Zadru, Puli, Osijeku, Varaždinu i Dubrovniku. 

Više o Algoritmovoj obljetnici i uspjesima, te o samim akcijama, pročitajte u članku na njihovim službenim stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona