Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kradljivac gromova - knjiga prva

Autor: sabriel

kradljivacgromova.jpgOd danas je u prodaji prvi dio serijala Kradljivci gromova: Percy Jackson i Olimpijci američkog autora Ricka Riordana, objavljeno je na Algoritmovim službenim stranicama.

Roman je prevela Andrea Marić, dolazi na 304 stranice u tvrdom uvezu, a naslovnicu krasi Disneyjeva ilustracija budući da je snimljen i film (redatelj je Chris Columbus) koji će od 11.3. igrati i u našim kinima.

Grčkibogovi živi su i danas, otkiva dvanaestogodišnji Percy, dječak koji sestalno uvaljuje u nevolje zvane čudovišna profesorica i ludi minotaur.No uskoro će se uvaliti u još veću nevolju - Zeusu je ukradennajvažniji grom, a Percy je glavni osumljičeni.


Više o samom serijalu i autoru saznajte na službenim stranicama, a za uvid u roman pročitajte besplatno prvo poglavlje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona