Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Recenzije knjiga 2009./2010.

Autor: sabriel

clanak.jpgUredništvo za knjige je u zadnjih par mjeseci stare 2009. objavilo 6 recenzija, a nova 2010. godina donosi na samom početku jednu recenziju, te prateći članak.

O kojim se recenzijama radi? Recenziran je prvi roman Guya Gavriela Kaya na našem portalu, Tigana, a recenzirala ga je naša lektorica Aelis. Slijedi klasik Priča bez kraja autora  Michaela Endea kojeg je recenzirala Vedrana, te roman koji se našao na Top 10 knjiga 2009., Ivan Aldenurijski Pereza-Foncea - recenzirala Fox.
Isenhart, urednik za događanja, primio se posla i napisao dva vrlo opširna članka-pregleda Prstenove družine (Knjiga I. i Knjiga II.), prvog dijela trilogije Tolkienovog Gospodara prstenova.
Zadnja recenzija u mjesecu prosincu jest Grozničavi san Georgea R.R. Martina.

U novu 2010. godinu ulazimo s recenzijom trilogije Philipa Pullmana - Njegove tamne tvari, te pratećim člankom koji sažima život i djelo autora.

Zahvaljujemo svim suradnicima na pomoći i trudu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona