Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Top 10 knjiga fantasy i SF tematike izdanih u Hrvatskoj 2009.

Autor: sabriel

top_ten_books.jpgKao i druga uredništva, i uredništvo za knjige smatra da je 2009. godina bila vrlo plodna, posebno što se tiče brojnijih, ali i kvalitetnijih izdanja domaćih pisaca.

Stoga smo ove godine u članku Top 10 knjiga fantasy i SF tematike izdanih u Hrvatskoj morali birati između brojnih odličnih naslova, te smo na kraju odabrali 5 najboljih knjiga koje potpisuju inozemni pisci, te 5 najboljih domaćih pisaca.

U odabiru su riječ imali i Eydišani pa se ovim putem zahvaljujemo onima koju su stavili svoga favorita u topic u Knjižnicu.


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona