Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tajna povijest: svezak 8, 9, i 10

Autor: sabriel

tajna_povijest.jpgOni koje zanima povijest, a vole čitati i stripove, dobili su ugodnu sintezu - povijesni strip Tajna povijest koji sadrži 3 sveska u jednom: svezak 8 (Sedam stupova mudrosti), svezak 9 (Društvo Thule) i svezak 10 (Crni kamen).
Kao autori navode se Jean-Pierre Pécau, Igor Kordej i Fred Blanchard, a strip je ilustrirao Kordej. Nakladnik ovog kompleta svezaka je Algoritam, no prvih šest svezaka izašlo je u nakladi Bookglobea. Za prijevod sa francuskog zaslužna je Ivana Šojat-Kuči.

Evo na koja pitanja možete očekivati odgovor u ovim svescima:
"Tko je podigao grad čije ruševine Saint James Philby pronalazi u središtu Velike arapske pustinje?
Što se 1919. dogodilo u seocetu Černobilu u Ukrajini? Zašto redovnik Rasputin izgara od želje da pokrene ekspediciju na rijeku Tungusku u zapadnome Sibiru? Kakve je prirode bio sastanak u kojemu je sudjelovao i britanski premijer Winston Churchill u rujnu 1940. na otoku Man? Što je sve uključivao pakt što ga je američka vlada sklopila s mafijom netom prije iskrcavanja na Siciliji, 10. srpnja 1943.? Zašto je predsjednik Roosevelt inzistirao da se 14. veljače 1945. zaustavi na Crvenome moru kako bi se susreo s Ibn Saudom, čuvarom svetih mjesta u Meki?"

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona