Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ovogodišnjeg Kiklopa dobiva...

Autor: sabriel

hrvatske_bajke.jpgNa ovogodišnjem pulskom sajmu knjiga i autora, koji se odvijao od 3. do 14. prosinca, uručene su nagrade Kiklop u različitim kategorijama.

Popis svih dobitnika možete vidjeti na ovom linku, no nama je važno istaknuti da je Kiklopa za najboljeg urednika dobio Neven Antičević iz nakladničke kuće Algoritam koji je ponajviše zaslužan za njihovo objavljivanje SF i fantasy romana i drugih književnih formi našeg omiljenog žanra.

Također, nagradu za knjigu godine za djecu i mladež odnijela je Sanja Lovrenčić sa zbirkom bajki "Hrvatske bajke" u nakladi Leykam international, stoga vam je i preporučamo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona