Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Slavni Tuneli

Autor: sabriel

tuneli.jpgVeć najavljivan roman Tuneli dvojice britanskih autora Rodericka Gordona i Briana Williamsa u prijevodu Jelene Gluhak raspoloživ je u Algoritmu.

Roman je brzo stekao slavu zahvaljujući Barryju Cunninghamu, uredniku nakladničke kuće Chicken House koji je prije desetak godina otkrio Harryja Pottera. Prava za izdavanje knjige prodana su u 30 zemalja, a američka tvrtka Relativity Media otkupila je i filmska prava.

Što je Cunninghama privuklo u romanu Tuneli? Glavni lik romana također je dječak, Will Burrows, koji je fasciniran poviješću i iskopavanjem tunela kao i njegov otac, po zanimanju kustos. U potrazi za misterijem koji mu je donio nepoznati čovjek dr. Burrows nestaje, a njegov sin Will odlučuje otkriti što mu se dogodilo. I tu avantura kreće.

Slijede nastavci pod nazivom Velike dubine i Slobodni pad, a naslovnice su preuzete od britanskog originala.

Za kompletniji dojam o Tunelima pročitajte prvo besplatno poglavlje, a više o serijalu i autorima saznajte na vrlo maštovitoj službenoj web stranici.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona