Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

NECA i Valve

Autor: Exxar

neca_valve

Američki konglomerat NECA (National Entertainment Collectibles Association) objavio je kako su sklopili ugovor sa Valve Corporationom za proizvodnju artikala baziranih na Valveovom intelektualnom vlasništvu.

Valve je razvojni studio poznat po FPS-ovima Half-Life, Team Fortress i Portal, a NECA je vlasnik WizKidsa koji su pak poznati po svojoj HeroClix liniji društvenih igara sa figurama. Nama je ovaj dogovor zanimljiv jer među ostalim navodi i pravo izdavanja igara na ploči. Nijedan specifičan naslov još nije najavljen, no npr. Team Fortress igra na ploči bazirana na HeroClixu bila bi poprilično dobra...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona