Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Advanced Fighting Fantasy u prodaji

Autor: Exxar

core_bookCubicle 7 izdali su Advanced Fighting Fantasy RPG, a zajedno sa core rulebookom u prodaji su se našli i monster book Out of The Pit te worldbook Titan.

Advanced Fighting Fantasy temeljen je na Fighting Fantasy gamebookovima izdavanim tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća. Core rulebook na 174 stranice sadrži revidirana, modernizirana pravila te ovu kultnu igru predstavlja novoj generaciji igrača, ali jednako tako poziva i stare fanove.

Out of The Pit pak na 128 stranica donosi čak 250 monstera za Advanced Fighting Fantasy, od kojih su neki otprije poznati a neki potpuno novi, no svi su detaljno opisani i ilustrirani. I na kraju, Titan na 128 stranica opisuje istoimeni svijet, izvorno poprište Fighting Fantasy dogodovština, od najranije povijesti preko detaljnih informacija o današnjim nacijama do prikaza svakodnevnog života.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona