Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen steampunk boardgame sa članovima Theriona

box_artZanimljiva novost nam stiže iz talijanskog studija Scribabs i firme Elfin Werks. Naime, navedene firme se udružuju na projektu izrade boardgamea "011"

Po čemu je taj boardgame zanimljiv? Pa, za početak, tema boardgamea je steampunk, a uz to će glavna tema i glavni protagonisti igre biti članovi švedskog simfonijskog metal benda Therion.

Igra je dizajnirana za 3-6 igrača, a tokom igre, protagonisti moraju kombinirati glazbu i čarolije kako bi spriječili Fenrira da prizove Ragnarok, tj. sudnji dan, dok će jedan od igrača biti "odabrani" koji skuplja dijelove davno izgubljene skladbe, a drugi će izdati ostale i raditi za Fenrira kako bi zaradio besmrtnost. Igra će uvelike koristiti crteže i fotografije benda, a najavljena je potkraj 2011. Smatramo kako će ova igra zasigurno naći poklonike, no detalje ćemo još morati pričekati, pošto je igra još uvijek debelo u razvoju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona