Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Povratak Fighting Fantasy RPG-a

Autor: Exxar

core_book_150Iz Cubicle 7 Entertainmenta za svibanj su najavili novu ediciju Fighting Fantasy RPG-a pod nazivom Advanced Fighting Fantasy. Ovaj RPG originalno je izdan daleke 1989. godine zbog popularnosti serije interaktivnih novela (tzv. gamebookova) istog imena koje su tijekom 1980-ih pisali Steve Jackson i Ian Livingstone.

Advanced Fighting Fantasya koristiti će revidirana pravila koja će biti učinjena mnogo koherentnijima, a napisat će ju Graham Bottley. Core rulebook će biti na 200 stranica s mekim uvezom i crno-bijelom unutrašnjošću, a preporučena maloprodajna cijena će biti 30 američkih dolara.

out_of_the_pit_150Uz core rulebook, istovremeno će biti izdana i dva dodatka. Out of The Pit je softcover na 128 stranica sa detaljima o više od 250 monstera iz Fighting Fantasy univerzuma. Radi se o reprintu istoimene knjige iz 1985. od Jacksona i Livingstonea, a preporučena prodajna cijena biti će 25 američkih dolara.

titan_150Titan također dolazi na 128 stranica a sadržavati će opis i pozadinu settinga iz Fighting Fantasy serijala. Poput Out of The Pita, radi se o reprintu Jacksonove i Linvingstoneove knjige iz 1985. te će također imati preporučenu prodajnu cijenu od 25 dolara.

Usput rečeno - ne radi se o američkom Steve Jacksonu koji je utemeljio Steve Jackson Games već o britanskom Steve Jacksonu koji je utemeljio Games Workshop i kasnije Lionhead Studios.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona