Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kobold Quarterly #11 besplatan do srijede 9.2.

Autor: Exxar

kobold_quarterly_11_250Podli gnomovi podmetnuli su weaselnip stražarskim lasicama i provalili u koboldški trezor! I dok ekipa Kobold Quarterlya ne otrijezni lasice, 11. broj Kobold Quarterly magazina dostupan je svima na besplatni download! Stoga požurite, jer se procjenjuje da će lasice biti nazad na nogama do 9. veljače!

Kobold Quarterly je PDF magazin koji izlazi svaka četiri mjeseca a pokriva široku tematiku s područja pen and paper roleplayinga te osim systemless materijala sadrži i onaj za Pathfinder i D&D 4th. U 11. broju pak možete čitati o uvandirima, egzotičnoj interpretaciji dwarfova, o spell-less Ranger core klasi za Pathfinder, Monte Cookove teorije o igrama, savjete za DM-ove od Mike Mearlsa, Robin Lawsa i drugih, itd.

Sve što trebate napraviti kako bi preuzeli svoj besplatni primjerak Kobold Quarterlya #11 je dodati ga u svoj shopping cart te pri checkoutu unesti kuponski kod KQ11Gift.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona