Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Awful Green Things From Outer Space ponovo napadaju

Autor: Klosharr

awful_green_things_from_outer_space_250Steve Jackson Games sredinom proteklog mjeseca najavili su izdavanje nove edicije boardgame klasika The Awful Green Things From Outer Space. Za one koji s ovom igrom nisu upoznati, riječ je o igri za dva igrača u kojoj jedan kontrolira posadu svemirskog broda Znutar, a drugi kontrolira naslovna zelena čudovišta.

Afwul Green Things nastoje proždrijeti kompletnu posadu broda te je njima pak cilj preživjeti uz pomoć improviziranih oružja koja im dopadnu pod ruku kao što su protupožarni aparati, biljarski štapovi, limenke Zgwortza i sl. No caka je da se efekt pojedinog oružja na Awful Green Thingse nikada ne zna prije nego ga se upotrijebi po prvi put.

Oprema uključuje igraču ploču, 5 zelenih kocaka, rulebook u boji, countere za posadu, zelena čudovišta i razne iteme te nova dodatna pravila i ekspanziju Outside the Znutar za borbu na samoj površini broda. Prodajna cijena će biti otprilike 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona