Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Poklanjamo knjigu "Mreža moći"

Autor: Nea

mrea_moci_uvodDragi čitatelji i čitateljice Fantasy Hrvatske,

pripremili smo još jedan nagradni natječaj u kojem dijelimo jedan primjerak knjige "Mreža moći" Jordana Maxwella, u izdanju TELEdiska.

Nagradno pitanje glasi: Što o Danu Brownu kaže Jordan Maxwell?

Točan odgovor možete saznati ovdje.

Svoje odgovore šaljite na e-mail: igra(at)fantasy-hr.com, s naznakom MREŽA MOĆI, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, adresom stanovanja i brojem mobitela.

Nagradni natječaj zatvara se u ponoć 08. veljače 2011. godine.

Sretno! :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona