Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tri nova Pathfinder naslova

inner_sea_poster_map_folio_250Krajem veljače Paizo nam je donio par zanimljivih naslova, od kojih ćemo se osvrnuti samo na neke: Inner Sea Poster Map Folio, Sanctum of the Serpent God i Cult of the Ebon Destroyers.

Inner Sea Poster Map Folio je karta od otprilike 1 x 1,5 metra koja nam u detalje donosi Inner Sea regiju Golariona sa stotinama gradova, sela, dvoraca, tamnica, itd. Za svakog gamera koji želi voditi ekipu kroz Golarion, iznimno koristan dodatak.

 sanctum_of_the_serpent_god_250Adventure Path 42: Sanctum of the Serpent God (Serpents Skull 6 of 6) je posljednji nastavak u Serpent´s Skull adventure pathu. Epski završetak, složen za ekipu koja je oko 15-tog levela, dolazi nam na 96 stranica, a osim same priče, u knjizi se nalazi i 5 novih čudovišta, detaljni opisi i priče vezane uz samu radnju kampanje te prijedlozi za nastavak priče i nakon završetka ovog scenarija.

cult_of_the_ebon_destroyers_250

I za kraj, Pathfinder Module: Cult of the Ebon Destroyers je samostalna avantura, pripremljena za ekipu 8-og levela koja ide u okršaj s kultom koji želi izvršiti atentat na vladara kraljevstva Jalmeray. Zanimljivost ovog modula je u tome što ga je napisao Matthew Goodall, pobjednik Paizovog prošlogodišnjeg RPG Superstar natječaja. Ovogodišnji RPG Superstar se upravo završava, a kao i proteklih godina pobjednik će dobiti zagarantirani ugovor za pisanje Pathfinder Modulea.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona