kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Budućnost za West End Games

Autor: Exxar

westendgames_logo.jpgIako je novijim igračima naziv West End Games možda nepoznat, onim malo iskusnijima ova firma dobro je poznata kao izdavač prve ikada Star Wars roleplaying igre, koja je među ostalime postavila većinu temelja za Star Wars expanded universe. Nažalost, firma je 1998. godine bankrotirala, a i nedavni pokušaj vraćanju u život neslavno je propao otkazivanjem rpg-a Septimus. No vlasnik kompanije, Eric Gibson, nedavno je objavio kako su financijske poteškoće uzrokovane otkazivanjem Septimusa riješene, i kako West End Games kreće u nove podvige.

Na vrhu liste prioriteta nalazi se modularizacija njihovog D6 sistema, te transformacija u Open D6. Time bi D6 postao otvoreni sistem, dostupan bilo kome za izradu igara baziranih na njemu, ali i modifikaciju samoga sistema. Kako bi taj potez što bolje proizveo planirani efekat, bit će otvoren D6 website koji će služiti kao središnji portal za sve vezano uz D6, poglavito za uploadanje vlastitih modifikacija sistema i komunikaciju među igračima i dizajnerima.

No najzanimljiviji dio ovog podviga je osnivanje zasebne kompanije koja će se brinuti o Open D6. To samo po sebi ne bi bilo toliko čudno da nije slijedećeg plana. Naime, nakon što se kompanija postavi na noge, njene dionice će biti puštene u prodaju s nadom kako će ih kupiti fanovi (ali i izdavači) zainteresirani za budućnost Open D6. Ideja je da upravo oni kojima su D6 proizvodi namijenjeni usmjeravaju njegov daljnji razvoj. Koliko će ovaj plan uspjeti, ostaje nam za vidjeti, jer je preživljavanje u igraćoj industriji oduvijek bili prilično teško.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona