kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Fight Klub

Autor: Exxar

fight_klub.jpgNakon nekoliko mjeseci šutnje od isteka njihove licence za Star Trek CCG, iz Deciphera dolazi najava novog, vrlo ambicioznog CCG-a Fight Klub. U ovoj igri sučeljavat će se likovi licencirani iz mnogih franšiza - filmova, stripova, igara, itd., a sama mehanika trebala bi biti brza i jednostavna.

No najzanimljivija stvar oko Fight Kluba je način distribucije. Kilo-i (paketi s kartama, otprilike ekvivalentno 10 boostera) se neće moći kupiti u trgovinama, već će se isključivo moći naručivati preko Decipherovog websitea. Svaki igrač morat će imati korisnički račun, a njegova kreacija moguća je tek na poziv nekog drugog igrača. Taj igrač time postaje mentor novome igraču, i sve dok Fight Klub postoji, preko PayPala će dobivati 10% zarade od kilo-a prodanih njegovom štićeniku.

Hoće li ovakav način distribucije zaživjeti, ostaje nam vidjeti, no u svakom slučaju to je prvi puta da neka kompanija potiče širenje igraće baze na ovaj način (pomoću piramidske sheme, rekli bi zlobnici). U svakom slučaju Decipher namjerava igračima dati veliku kontrolu nad razvojem same igre, pa će tako novi likovi u igru biti uvrštavani po njihovim željama.

Igra će biti dostupna 1.5. ove godine, a do tada Decipher prima prijave za 6000 "mentora osnivača". Prodajna cijena kilo-a bit će 30 američkih dolara, a dostava će se naplaćivati 5 dolara po kilo-u, neovisno o mjestu stanovanja naručitelja. Za više informacija, posjetite službeni site, a pridružite nam se i u diskusiji na Eydisu!

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona