kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

D&D 4E OGL

Autor: Exxar

wizards.jpg Wizards of the Coast objavili su svoje planove za dvofaznu implementaciju Open Gaming Licencea (OGL) i System Reference Documenta (SRD) u četvrtoj ediciji D&Da.

U prvoj fazi koja počinje za nekoliko tjedana, izdavači će moći po cijeni od 5000 američkih dolara dobiti OGL licencu za svoje proizvode, zajedno sa nekoliko kopija core 4th edition knjiga i SRDom, te će svoje proizvode smjeti pustiti u prodaju nakon 1. kolovoza, kada će četvrta edicija biti prezentirana na Gen Conu. 

U drugoj fazi, koja počinje 1.1.2009, OGL će postati javno dostupna bez naknade. Ovo će izdavačima koju kupe licencu u prvoj fazi omogućiti četiri mjeseca prednosti pred konkurencijom. Goodman Games i Necromancer Games već su najavili kupovinu ove licence, a Mongoose Publishing i Green Ronin se još uvijek dvoume o isplativosti, s obzirom na to da imaju svoje vlastite rpg linije nezavisne o D&Du.

Još jedna novost naspram OGLa treće edicije jest to što će ova biti specifično vezana uz D&D. Po trenutnim najvama, svi proizvodi pod novom OGL morat će koristiti 4th edition PHB kao bazu svojih pravila. Kako će (i hoće li uopće) biti moguće izdavati d20 proizvode izvan domene fantasya i D&Da, još nije poznato. U svakom slučaju, d20 kao takav više neće postojati u četvrtoj ediciji.

Više informacija o ovome možete potražiti na EN Worldu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona