kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Najavljeni Honour The Chapter i The Soul Reaver

Autor: Exxar

honour_the_chapterFantasy Flight Games najavili su dva nova naslova za svoje Warhammer 40000 Roleplay igre: Honour The Chapter za Deathwatch i The Soul Reaver za Rogue Trader.

Core Deathwatch rulebook i First Founding detaljno su opisali sve Space Marine Chaptere koji su naslijedili originalne Legije, a Honour The Chapter donosi informacije o mnoštvu manje poznatih, o onima koje su osnovane kasnije. Glavninu sadržaja zauzimaju nove opcije za stvaranje likova, no tu su naravno i savjeti za Game Mastere, poglavito oni o tome kako urediti da likovi iz toliko različitih Chaptera zajedno funkcioniraju kao jedinica u sklopu Deathwatcha.

soul_reaverThe Soul Reaver nova je pak trodijelna avantura za Rogue Trader, a igrače će smjestiti u srce Dark Eldarške civilizacije Koronus Expansea. Konkretno, njihovi likovi pokušati će oteti prastari, iznimno moćan svemirski brod iz srca grada Dark Eldara unutar webwaya. Osim što preživljavanje među Dark Eldarima nije lako samo po sebi, dodatne prepreke predstavljati će i njihovih nekoliko sukobljenih strana između čijih će se makinacija igrači morati provući. No možda najzanimljiviji dio biti će Dark Eldar Kabalite Warrior Career Path, punokrvna karijera koja će igračima WH40KRP-a po prvi puta omogućiti igranje Dark Eldara.

Oba ova naslova najavljena su za kraj prve polovice godine.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona