kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

GURPS Dungeon Fantasy: Adventurers

Autor: Exxar

gurps_dungeon_fantasy_adventurers.jpgKao iznenađenje pred kraj godine, Steve Jackson Games izdali su PDF-only suplement GURPS Dungeon Fantasy: Adventurers . Prvi u seriji od barem dva naslova, ovaj dodatak donosi predloške i savjete za izradu likova za klasični dungeon hack fantasy roleplay, zajedno sa mnoštvom korisne opreme.

Napisan u opuštenom i vrlo zabavnom stilu od strane Sean Puncha, arhitekta četvrte edicije, Dungeon Fantasy: Adventurers pokazuje kako GURPS ne mora biti kompliciran sistem za igranje kompleksnih avantura. Dapače, ovaj dodatak kreće od pretpostavke da se koriste samo osnovna pravila kako bi se igra ubrzala, i zanemaruje sve aspekte likova koji nisu potrebni za dolazak do dungeona, probijanje kroz zamke i čudovišta te ekstrakciju blaga sa nedostupnih mjesta. No to ne znači kako je ovaj dodatak koristan samo za hack and slash avanture; savjeti za izradu likova i nova oprema iznimno su korisni i za "ozbiljan" fantasy roleplay.

GURPS Dungeon Fantasy: Adventurers dolazi na 31 stranici i može se kupiti u SJG online dućanu e23 za svega 8 američkih dolara. Idući dodatak u seriji, GURPS Dungeon Fantasy: Dungeons, vjerojatno će izaći krajem siječnja, a najavljeno je kako će sadržavati puno više i korisnije od savjeta za izradu dungeona.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona