kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Ptolus ponovno u prodaji

Autor: Exxar

ptolusPtolus: Monte Cook's City By The Spire odnedavno se ponovno nalazi u prodaji kao tiskani proizvod zahvaljujući DriveThru RPG-u.

Ptolus je jedan od najluksuznijih i definitivno najveći RPG dodatak ikada izdan, a radi se o campaign settingu smještenom u i oko Ptolusa, ogromne metropole u sjeni misterioznog kamenog šiljka koji je služio kao baza najmoćnijim neprijateljima ljudske civilizacije svijeta u kojem se nalazi. Ako ste ljubitelj gradskih avantura, političkih intriga, istraživanja prastarih misterija i/ili dungeoncrawlinga, Ptolus ima sve za vas. Od kompleksne političke situacije u gradu pa do prastarih pozdemnih kompleksa ispod njega, Ptolus nudi bogatsvo mogućnosti na kojima se mogu temeljiti čitave kampanje. Dovoljno je reći kako je ptolus služio kao Monte Cookova playtest kampanja za treću ediciju D&D-a.

Otkako je originalno tiskanje izdanje rasprodano, ovo je prva prilika za nabavu Ptolusa u papirnatom obliku. Originalna knjiga podijeljena je na dva dijela, svaki na 340 stranica, a tu su i svi digitalni dodaci koji su prvobitno dolazili na CD-u uz originalno tiskano izdanje. No kako se radi o zaista ogromnom proizvodu, ni cijena nije mala - Ptolus će vas tako u ovoj inkarnaciji koštati 150 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona