kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Novi Watchmen i Star Trek Clix

Autor: Exxar

fleet_captains

WizKids su najavili dva nova proizvoda temeljena na njihovom Clix sustavu figura: Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack i Star Trek Fleet Captains.

Star Trek Fleet Captains je nova strateška igra minijaturama smještena u Star Trek univerzum. Hvali se najkvalitetnijim minijaturama svemirskih brodova iz Star Treka koje su do sada proizvedene u tom mjerilu, te koristi Clix sustav kao temelj svojih pravila. Moguće ju je igrati jedan-na-jedan ili dva-na-dva, pri čemu jedan tim vodi federacijsku flotu a drugi klingonsku. Osim 12 različitih brodova za svaku stranu, igra sadrži i razne karte kojima se određuje tijek igre. Star Trek Fleet Captains izaći će 14. kolovoza po cijeni od oko 100 američkih dolara.

Watchmen Crimebusters Fast Forces 6-Pack je HeroClix boxed set koji sadrži šest Watchmen HeroClix figura: Rorschach, Silk Spectre, Nite Owl, Ozymandias, Dr. Manhattan i The Comedian. Odabrane su i modificirane tako da dobro funkcioniraju zajedno u igri, a osim njih u boxed setu nalaze se i kocke, mape i pravila. Ovaj boxed set u prodaji bi se trebao naći 7. rujna ove godine po cijeni od oko 15 američkih dolara.

watchme_crimebusters_fast_forces

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona