kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Mongoose se razilazi sa RuneQuestom

Autor: Exxar

core_rulebookMongoose Publishing objavili su kako se zajedničkom odlukom razilaze sa vlasnicima RuneQuesta, tvrtkom Issaries, što znači da prestaju izdavati RuneQuest materijale. No, zadržavaju prava na RuneQuest II sistem kojeg će nastaviti izdavati pod imenom Wayfarer.

U Mongooseu kažu kako Wayfarer namjeravaju nastaviti koristiti kao svoj standardni sustav za fantasy RPG-ove, te se odabir imena Wayfarer činio kao logičan izbor s obzirom na to da su također vlasnici Traveller sistema kojeg koriste za SF.

Novi Wayfarer rulebook biti će u potpunosti kompatibilan sa trenutnom RuneQuest II linijom proizvoda, no neki detalji vezani uz sam RuneQuest odnosno Gloranthu (RuneQuest setting) biti će izmijenjeni ili uklonjeni. Wayfarer core rulebook izaći će krajem godine, a do tada će Mongoose nastaviti prodavati svoju RuneQuest liniju proizvoda. Nakon toga, uklonit će ih iz svojeg kataloga.

Također je najavljeno kako će Mongooseove Deus Vult, Wraith Recon i Eternal Champion linije biti prebačene na Wayfarer, kao i nadolazeća Age of Treason, a isto će biti učinjeno sa mnogim knjigama iz core RuneQuest II linije (preciznije onima koje nisu vezane uz Gloranthu).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona