kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Warhammer Roleplay dodaci iz ožujka

Autor: Exxar

Proteklog mjeseca, Fantasy Flight Games izbacili su na police (fizičke i virtualne) pet novih naslova - dva za WFRP te po jedan za Dark Heresy, Rogue Trader i Deathwatch.

nemesis_incidentThe Nemesis Incident besplatni je dodatak na 8 stranica za Deathwatch  dostupan za download na web stranicama FFG-a. Donosi novu mehaniku namijenjenu ponajprije GM-ovima, Chapter Mystery, koja nam nudi nove plot i roleplay opcije za Space Marine likove. Koncept mehanike je jednostavan: uvesti dozu dubine u background materijal za svaki chapter tako da im pridružuje poseban zadatak kojemu chapter teži. Jedan primjer je Great Hunt koji potiče sve pripadnike Space Wolves chaptera na potragu za njihovim izgubljenim primarchom. Fokus knjige je ipak na Storm Wardens chapteru koji sada konačno dobiva svoj smisao. Može se uistinu ustvrditi da je ovaj dodatak vrijedno imati u svojoj kolekciji.

apostasy_gambit_black_sepulchreThe Black Sepulchre je avantura za Dark Heresy, prvi dio nove Apostasy Gambit kampanje. Nakon što je dekadentan plemić otkrio heretički artefakt mračnog porijekla, inkvizicija šalje svoje akolite na zadatak koji će ih odvesti od plemićeve palače do izgubljene utvrde na dalekom planetu. Tamo će pronaći Haematitsku katedralu te istražiti njene misterije, a u procesu će otkriti zavjeru koja prijeti općim kaosom u Calixis Sectoru. Black Sepulchre može se igrati kao zasebna avantura, ili kao dio Apostasy Gambit kampanje za koju je namijenjena. Prodajna cijena je oko 25 američkih dolara.

battlefleet_koronusBattlefleet Koronus je Rogue Trader sourcebook za najboljeg i najprisnijeg prijatelja svakog Rogue Tradera – njegov brod. Sourcebook sadrži opise i karakteristike raznih svemirskih brodova Rogeu Tradera, raznih svemirskih pirata te naoružanja i dodatnih modula za iste. Ipak, primarni fokus je na floti i arsenalu kojime raspolaže Imperial Navy. Pored toga, sadrži pravila i naputke za interakciju između vaših likova i Imperial Navy pripadnika, bilo u vidu suradnje ili nesuglasica pa čak i sukoba. Jedna od zanimljivijih sekcija su nove taktike i naputci za lakše vođenje svemirskih bitki, kako protiv pirata tako i protiv snaga Chaosa ili mrskih Xenosa, kako u praznini Voida, tako i na čvrstom planetarnom tlu. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

creature_guideCreature Guide je dodatak za Warhammer Fantasy Roleplay koji nam donosi nove beštije koje možemo upoznati intimno sa svojim oštricama. Bestijarij je organiziran po kategorijama određenima tipom bića, a unutar kategorija same beštije su poredane abecedno čim je olakšano snalaženje. Kod svake potencijalne žrtve stoji i pobliži narativni opis koji GMovima nudi dobar input koje od njih i kako će implementirati u svoje avanture. Već je od ranije dostupan u tiskanom obliku, a od sada je dostupan i kao PDF po cijeni od oko 15 američkih dolara.

players_guideI na kraju Player's Guide, još jedan dodatak za WFRP, sadrži sve informacije za igrače iz WFRP core seta na jednom mjestu. Na centralnom mjestu je sustav karijera, a osim njega služi kao praktična referenca za mnoštvo mogućih akcija, spellova, blessinga i raznih posebnih sposobnosti iz core seta i brojnih ekspanzija. Poput Creature Guidea, od prije je dostupan u tiskanom obliku te je sada izdan kao PDF po cijeni od oko 25 američkih dolara.

Add comment


Security code
Refresh

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona