kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Nove ekspanzije za igre iz Fantasy Flight Games

Autor: Exxar

curse_of_the_dark_pharaoh_revisedFantasy Flight Games najavili su šest novih ekspanzija za svoje igre na ploči i kartama: revidiranu ediciju Curse of The Dark Pharaoh za Arkham Horror, dvije walker ekspanzije te Operation SeeLowe za Dust Tactics, The Horned Rat za Chaos in The Old World i Legends za Warhammer Invasion LCG.

Curse of The Dark Pharaoh bila je prva ekspanzija za Arkham Horror, a otkad je izašla mnogo toga se promijenilo u igri. FFG su se odlučili na izdavanje revidirane edicije ove ekspanzije jer se originalna verzija više ne uklapa u način igranja kakav je evoluirao daljnjim razvojem igre. Ova nova edicija osim errate sadrži i izmjene u svrhu balansa i sveopćeg glađeg uklapanja Curse of The Dark Pharaoha u Arkham Horror.

Za taktičku igru minijaturama na ploči Dust Tactics, smještenu u alternativni Drugi svjetski rat,  izdane su dvije nove ekspanzije, po jedna za svaku stranu u igri (Axis i Allies). Obje sadrže jednu figuricu bipedalnog borbenog robota te dvije varijante naoružanja, a na igraču je da odabere koju od dvije varijanti robota će iz toga sklopiti. Također je izdana i ekspanzija Operation SeeLowe koja sadrži novu kampanju od osam scenarija. Osim samih scenarija, sadrži i nove tileove za ploču, nove jedinice i drugo, a temeljena je oko napada sila Osovine na savezničku pomorsku bazu u kojoj se razvija tajno oružje.

horned_ratThe Horned Rat prva je ekspanzija za igru na ploči Chaos in The Old World. Tako će se sada podanicima četiri boga Kaosa u borbi za vladavinu nad Starim svijetom Warhammera pridružiti i skavenske horde. Ekspanzija omogućuje sudjelovanje petog igrača, a osim nove strane u igru uvodi i nove elemente za već postojeće četiri strane.

I na kraju, najavljeni su Legends, ekspanzija za Warhammer Invasion LCG. U igru donosi 55 novih karata, od koji svaka unutar jednog primjerka ekspanzije dolazi u tri kopije (dakle sve skupa 165 karata po primjerku). Ključna novost je uvođenje nove vrste karata, Legends, koje predstavljaju najutjecajnije i najmoćnije heroje zaraćenih strana. Ovakve karte djeluju globalno na cijelu stranu te mogu poslužiti kao kamen temeljac za izgradnju deckova.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona