kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Earthdawn novosti: Cathay campaign setting i Nations of Barsaive Vol. 3

Autor: Exxar

cathay_players_guideU prodaju su pušteni Gamemaster's i Player's Guide za Cathay: The Five Kingdoms i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, svo troje za treću ediciju Earthdawn RPG-a.

Cathay je zemlja na istočnom dijelu Barsaivea, kontinenta na kojem se odvija radnja Earthdawna, a poput mnogih drugih predjela koji se nalaze na istocima raznih settinga, na neki je način preslika azijske kulture. Tako Cathay: The Five Kingdoms Player's Guide i Cathay: The Five Kingdoms Gamemaster's Guide sadrže sve informacije potrebne za igranje i vođenje avantura na mističnom istoku Earthdawn svijeta. Informacije o settingu, naputci za avanture, nove rase, monsteri, blago itd., sve je tu.

nations_of_barsaive_3_cara_fahdTakođer je izdan i Nations of Barsaive Volume Three: Cara Fahd, sourcebook koji opisuje zemlju orkova Cara Fahd. Radi se o reviziji Cara Fahd sourcebooka za treću ediciju Earthdawna, a osim starih materijala prilagođenih za novu ediciju, sadrži i mnoge novosti. Među ostalim, tu je i metaplot koji orkove ove zemlje smješta u unakrsnu vatru između sukobljenih zemalja There i Throala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona