kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Otvoreno glasanje za četvrtu rundu RPG Superstara 2011.

Autor: Exxar

RPGSuperstar2011_475

Na Paizo.com otvoreno je glasanje za četvrtu rundu ovogodišnjeg RPG Superstar natječaja u režiji Paizo Publishinga. Od osmero natjecatelja koji su se probili u ovu rundu, samo četiri će na temelju ocjena sudaca i glasova publike napredovati u 5. i finalnu rundu.

Ovo je četvrti po redu RPG Superstar, natjecanje otvoreno za javnost u režiji Paizoa u kojemu sudionici stvaraju elemente igre za Pathfinder RPG poput wondrous itema, monstera i encountera, a oni koji se probiju do finalne runde imaju prilike postati Pathfinder autori. Sudionici kroz natjecanje napreduju na temelju ocjena sudaca, redom profesionalaca u RPG industriji, i na temelju glasovanja javnosti. Glasanje za četvrtu rundu upravo je počelo a trajati će do 28. veljače.

U prvoj rundi ovogodišnjeg natječaja, otvorenoj za sve, zadatak je bila kreacija wondrous itema. Za drugu rundu 32 sretnika koje su odabrali suci trebali su kreirati archtype, a za treću rundu bilo je potrebno napisati stat blok protivnika. U četvrtoj rundi za koju glasanje upravo traje, zadatak je bio dizajnirati lokaciju u svijetu Golariona zajedno sa skicom karte lokacije. Četvero pobjednika ove runde napredovati će u finale gdje će trebati predati prijedlog za avanturu. Svi koji dođu do finala biti će unajmljeni da napišu nešto za Pathfinder, a pobjednik će dobiti ugovor za dizajniranje cijelog Pathfinder modula.

Više o RPG Superstaru možete pronaći na službenoj stranici, gdje također možete glasati za svoga favorita.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona