kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

War! i MilSpecTech za Shadowrun u prodaji, najavljeni novi naslovi

Autor: Exxar

war_250Početkom mjeseca za Shadowrun su u prodaju pušteni novi sourcebookovi War! i MilSpecTech, a također su najavljena dva nova naslova: Conspiracy Theories i Corporate Intrigue.

War! je sourcebook koji donosi mnoštvo informacija za igranje u ratnom okruženju. Fokus je naravno na sabotaži, špijuniranju i akcijama malih jedinicama, a pored savjeta za tretiranje ratnih operacija tu je i mnoštvo nove opreme. Da ne bi sve ostalo na teoretiziranju, knjiga sadrži i ratni setting baziran na sukobu nacija Aztlana i Amazonie. Prodajna cijena tiskane verzije je oko trideset američkih dolara, dok je PDF verzija desetak dolara jeftinija.

MilSpecTech je PDF-only dodatak namijenjen svima kojima osobno naoružanje nije dovoljno. Radi se o katalogu vojnih vozila (za zemlju, zrak i vodu) i odgovarajućeg naoružanja koji ide ruku pod ruku sa Warom ali i zasebno. Prodajna cijena je osam američkih dolara.

milspectech_250Conspiracy Theories je novonajavljeni plot book koji kombinira elemente priče iz sourcebookova War!, Spy Games i Dawn of The Artifacts serije. Sadrži mnoštvo ideja i teorija o tome što se zaista događa iza scena - informacije koje svaki shadowrunner koji imalo drži do sebe mora znati ako želi preživjeti. Naravno, ovaj dodatak je primarno namijenjen GM-ovima te bi bilo najbolje kada bi informacije iz njega do igrača dolazile na kapaljku, ako uopće.

Corporate Intrigue je još jedan nadolazeći plot book a orijentiran je na ideje za avanture vezane uz megakorporacije koje vladaju svijetom Shadowruna. Nastavljajući se na Corporate Guide, Corporate Intrigue sadrži pozadinske informacije o korporacijama, detalje o raznim lokacijama, NPC-ovima i ostali korisnim elementima potrebnima za vođenje kampanja temeljenih na "suradnji" sa korporacijama.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona