kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Rites of Battle i The Witch's Song u prodaji

Autor: Exxar

witchs_song_250Fantasy Flight Games nedavno su u prodaju pustili dva nova naslova za svoje Warhammer RPG-ove: Rites of Battle za Deathwatch i The Witch's Song za Warhammer Fantasy Roleplay.

The Witch's Song je nova Warhammer Fantasy Roleplay avantura koja igrače vodi na sam rub Imperija u maleno ribarsko selo Fauligmere. Legende o lokalnoj vještici ukazuju na to da serija nedavnih nesretnih događaja nije rezultat puke nesreće pa će tako igrače dočekati plemićke spletke, misteriozne tajne i fanatici koji jedva čekaju da se nekoga optuži za vještičarenje. Cijena ovoga boxed seta koji pored knjižice sa avanturom sadrži razne countere, sheetove i karte je oko 30 američkih dolara.

 

 

 

rites_of_battle_250

Rites of Battle je sourcebook za Deathwatch, treću igru u Warhammer 40,000 Roleplay liniji a sastoji se od mnoštva novih opcija za izradu likova i igranje. Sadrži detaljna pravila za kreaciju vlastitih chaptera, "Alternate Specialties" pravila te donosi Imperial Fists chapter i njene successor chaptere. Osim toga, tu je i obilje nove opreme te su prezentirana pravila za vozila pa tako sada bez problema možete satirati sve pred sobom u Land Raideru ili jurcati okolo Land Speederom. Prodajna cijena je oko 50 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona