uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Knjiga bestija naslovnicaFantasy između bajke i basne tako možemo opisati ovu fantastičnu zbirku priča u kojima nas autor vodi kroz vrijeme i prostor. Zbirka "Knjiga beštija" sadrži osam priča (Eolomant i Rumiko, Tiel i Jarinka, Prokleta kula, Zakon mora, Nekomata, Emma i Kantjil, Mulentov otok), a knjiga je prožeta ilustracijama samog autora.

Silos-Hugh-HoweyUpravo je izašao novi svjetski hit o kojem se mnogo priča u izdanju Znanja. Postapokaliptični roman mladog autora Hugh Howeya "Silos" vas vodi u podzemni svijet gdje je preživio ostatak ljudske rase. Pročitajte kako nas se dojmio roman i zašto biste ga možda trebali pročitati.

Povratak Fighting Fantasy RPG-a

Autor: Exxar

core_book_150Iz Cubicle 7 Entertainmenta za svibanj su najavili novu ediciju Fighting Fantasy RPG-a pod nazivom Advanced Fighting Fantasy. Ovaj RPG originalno je izdan daleke 1989. godine zbog popularnosti serije interaktivnih novela (tzv. gamebookova) istog imena koje su tijekom 1980-ih pisali Steve Jackson i Ian Livingstone.

Advanced Fighting Fantasya koristiti će revidirana pravila koja će biti učinjena mnogo koherentnijima, a napisat će ju Graham Bottley. Core rulebook će biti na 200 stranica s mekim uvezom i crno-bijelom unutrašnjošću, a preporučena maloprodajna cijena će biti 30 američkih dolara.

out_of_the_pit_150Uz core rulebook, istovremeno će biti izdana i dva dodatka. Out of The Pit je softcover na 128 stranica sa detaljima o više od 250 monstera iz Fighting Fantasy univerzuma. Radi se o reprintu istoimene knjige iz 1985. od Jacksona i Livingstonea, a preporučena prodajna cijena biti će 25 američkih dolara.

titan_150Titan također dolazi na 128 stranica a sadržavati će opis i pozadinu settinga iz Fighting Fantasy serijala. Poput Out of The Pita, radi se o reprintu Jacksonove i Linvingstoneove knjige iz 1985. te će također imati preporučenu prodajnu cijenu od 25 dolara.

Usput rečeno - ne radi se o američkom Steve Jacksonu koji je utemeljio Steve Jackson Games već o britanskom Steve Jacksonu koji je utemeljio Games Workshop i kasnije Lionhead Studios.

Comments   

 
0 #1 Killa 2011-02-11 09:37
Fighting Fantasy je zakon!
Sjedis u kaficu, pijes kaficu, i RPG-as ti i knjiga. Cak ti ni kockice trebaju. Na svakoj stranici knjige su nacrtane dvije kombinacije, pa lijepo random okrenes stranicu.
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona