kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Green Ronin planovi za 2011.

Autor: Exxar

heroes_handbook_3rd_150Chris Pramas iz Green Ronina protekli mjesec je najavio što se sve sprema u njihovoj kuhinji za tekuću godinu. Pričao je o planovima za Mutants & Masterminds i DC Adventures, Dragon Age RPG, A Song of Ice and Fire Roleplaying te se ukratko osvrnuo na Freeport i True20.

Treća edicija Mutants & Mastermindsa je u punom zamahu te dok je core rulebook već u prodaji u elektronskom formatu, u papirnatom izdanju bi trebao postati dostupan do kraja veljače. Trenutno najveći projekt vezan uz M&M je izdavanje novoga gradskog settinga Emerald City koji je dio "Freedomversea". Igrači će s njime polako biti upoznavani kroz dvije redovne serije PDF dodataka, Threat Report i Heroes Journey: Emerald City Knights. Threat Report je serija mini-dodataka od kojih svaki donosi detaljan opis jednog supervillaina za svega jedan dolar, dok je Emerald City Knights serija od sedam avantura, od kojih je prva već dostupna potpuno besplatno (ostale će se naplaćivati po četiri dolara). Ovaj uvod će biti okrunjen izdavanjem Emerald City campaign setting booka za GenCon.

U izradi su također i GM's Guide za treću ediciju koji će među ostalim sadržavat i materijale iz neobjavljenog sourcebooka za drugu ediciju, Supervillain's Handbooka, i GM's Kit koji će sadržavati GM screen te knjižicu sa Quickstart Character Generatorom.

heros_handbook_150Treća edicija M&M-a je naravno u potpunosti kompatibilna sa DC Adventures, za koje Green Ronin ima licencu za četiri knjige. Core rulebook je već objavljen dok će preostale tri biti izdane do kraja godine - DC Adventures Heroes & Villains Volume 1 i 2 te DC Adventures Universe, tim redoslijedom. PDF verzija Heroes & Villains Volume 1 bi trebala biti dostupna kroz mjesec dana.

set1_cover_150Pramas je nakon toga prešao na Dragon Age RPG. Originalno je planirano da će za igru biti izdana četiri boxed seta od kojih će svaki pokrivati pet levela igre, no zbog kašnjenja drugog seta odlučeno je kako će treći set pokrivati pravila za levele od 11 do 20. Drugi set trebao bi biti izdan po izlasku Dragon Age 2 računalne igre, dok se za trećeg nadaju kako će biti izdan do kraja godine. U planu su također i kolekcija avantura The Deep Roads te Quick Start za Free RPG Day.

corebook_cover_150Što se A Song of Ice and Fire Roleplayinga tiče, Chronicle Starter je planiran za izdavanje tijekom prikazivanja prve sezone A Game of Thrones serije iz HBO-a. Ovaj naslov je namijenjen lakšem započinjanju kampanja te vezanu avanturu. Osim toga, još jedan je sourcebook planiran do kraja godine.

I na kraju, rečeno je kako za Freeport nema novih proizvoda u planu tijekom prve polovicu godine. Od podržanih igara, Pathfinder je trenutno najpopularniji odabir igrača te će to vjerojatno utjecati na buduća izdanja. True20 se pak trenutno nalazi u hibernaciji te za njega nema puno planova, iako ništa još nije definitivno određeno.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona