kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Kozmološke novosti u D&D 4E

Autor: Exxar

Možda već znate, no ukoliko ne pratite odvijanja oko četvrte edicije Dungeons and Dragons možda vam je promakla jedna naoko nebitna informacija koja će biti vrlo zanimljiva starijim igračima.

Naime, Rich Baker je natuknuo kako će se razvojni tim pozabaviti vragovima (dakle monsterima koji su u trećoj ediciji strpani pod devile) i njihovim postankom. Kažu kako su oni zapravo pali anđeli, a pakao je domain njihovog boga kojega su ubili i zbog toga bili prokleti i zarobljeni u njemu. Također, resortirati će demone i vragove, te pod vragove strpati sve koji izgledaju humanoidno, a pod demone one koji izgledaju više čudovišno, uz par iznimaka.

Veterani će odmah primjetiti kako nema spomena o Baatezuima i Tanar'riima, te da je ovim novim mitološkim postankom devila (tj. Baatezua) bačena u koš sva priča oko Baatezua, Tanar'ria, Yugolotha i njihovog postanka koja je bila iznesena uglavnom u Planescape suplementima.

Na Eydisu (našem forumu) su iznesena uglavnom negativna mišljenja o ovoj promjeni, slobodno se pridružite raspravi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona