kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Wizards of the Coast novosti za rujan

Autor: Exxar

dnd_4th_redbox_150Wizards of the Coast protekli su mjesec izdali pet novih naslova za D&D: Dungeons & Dragons Fantasy Roleplaying Game, Heroes of the Fallen Lands, Rules Compendium, Monster Manual: Lords of Madness za D&D Miniatures i Dungeon Tiles Master Set: The Dungeon.

Dungeons & Dragons Fantasy Roleplaying Game je reiteracija za četvrtu ediciju legendarne crvene kutije s kojom su mnogi započeli svoju D&D, pa i općenito roleplaying karijeru. Namijenjena je primarno za početnike koji još nisu imali kontakta s D&D-om, no također i za one koji su igrali protekle edicije, ali su još bez iskustva s četvrtom. Sadrže upute za igranje i vođenje igre, avanturu koju se može odigrati solo, te opise i pomalo okljaštrena pravila za četiri klasične rase i klase. Popratni materijali uključuju razne tokene, kocke, kartu dungeona itd. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

dnd_4th_heroes_of_the_fallen_lands_150Heroes of the Fallen Lands je naslov u novoj Essentials liniji koja se fokusira na "osnovne" elemente D&D-a. Sadrži nove opcije za fightere, wizarde, clerice i rogueove te proširene informacije o dwarfovima, elfovima, eladrinima, halflinzima i ljudima. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Rules Compendium je, kao što mu ime kaže, potpuna kolekcija core pravila četvrte edicije D&D-a, namijenjena za brzo referenciranje tijekom igre. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Monster Manual: Lords of Madness je set koj sadrži šest randomiziranih D&D minijatura, od 60 koliko ih je dostupno u ekspanziji. Svaki set garantirano sadrži jednu Huge figuru, a prodajna cijena je oko 22 američka dolara.

dnd_4th_dungeon_tiles_the_dungeon_150Dungeon Tiles Master Set: The Dungeon je novi set u Dungeon Tiles liniji dodataka ilustriranih elemenata za prikazivanje terena u igri. The Dungeon sadrži deset dvostranih elemenata od tvrdog kartona koji prikazuju različite scene u tamnicama i divljini. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona