kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Eclipse Phase novosti

Autor: Exxar

eclipse_phase_sunward.jpgPosthuman Studios izdali su nekoliko dodataka za Eclipse Phase RPG - Sunward: The Inner System, Eclipse Phase Gamemaster Screen i avanturu Bump in the Night.

Sunward sadrži detaljan opis unutarnjeg dijela Sunčevog sustava - od Sunca do Marsa. Na 190-ak stranica možete čitati o raznim transhuman frakcijama poput Vulcanoida sa Merkura ili Solariana koji obitavaju u Sunčevoj koroni, o intrigama na Veneri, sukobima na Marsu ili o slomljenim ostacima Zemlje nad kojima bdije Lunar-Lagrange Alliance. Tu su naravno i nove opcije za likove te kolekcija pregeneriranih likova. Prodajna cijena hardcover izdanja je oko 40 američkih dolara, dok se PDF izdanje može nabaviti po cijeni od 10 ili 15 dolara, ovisno o željenim popratnim materijalima poput printer-friendly karata ili čak njihovih izvornih Adobe Illustrator datoteka.

eclipse_phase_gm_screen.jpgEclipse Phase Gamemaster Screen je tradicionalna kartonska pregrada za GM-ove sa svim potrebnim tablicama na jednoj strani i prekrasnim ilustracijama na drugoj. Uz screen dolazi i uvodna avantura na dvadesetak stranica. Prodajna cijena tiskanog izdanja je oko 25 američkih dolara, a dostupna je i PDF verzija za 10 dolara te PDF verzija za 15 dolara koja sadrži izvorne Adobe InDesign datoteke sa tablicama.

Bump in the Night je kratka avantura koja igrače vodi na Veneru, a može se igrati sa gotovim likovima iz core rulebooka ili Sunwarda. Dostupna je jedino u PDF-u po cijeni od 5 američkih dolara što uključuje i portrait i landscape verziju

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona